Как се става милионер в One Coin. На човек никога не му се дава желание, без в същото време да му се даде и силата да го осъществи! -
togeo.alle.bg сайт на Тодор Георгиев

Браян Трейси

Брайън Трейси


Стане ли дума за успех и ефективност в бизнеса, в продажбите или в живота, името на Брайън Трейси ще е неизменно едно от имената, които ще чуете, ако се искате да ви препоръчат книги или семинари по тези теми. Брайън Трейси (някои изписват малкото му име и с “Браян”) е един от най-популярните бизнес консултанти и специалист по професионално и личностно развитие в света иизумителното е, че е приел поканата да гостува в България, за да изнесе еднодневен семинар в София, зала 3 на НДК на 25 Февруари 2011г., на тема“Психология на Успеха” с подтеми “Високо ефективни техники за продажба”, “Изкуството за полагане и постигане на цели” и “Tехники за управление на времето”.

По-долу ще ви разкажа накратко за семинара на Брайън Трейси у нас (програма, срокове за регистрация, цени), но най-напред, искам да обърна внимание на биографията и постиженията му, защото тези неща са красноречиви.

Кой е Брайън Трейси

Брайън Трейси е стартирал от дъното и е извървял пътя си нагоре стъпка по стъпка. Започнал е съзнателния си живот необразован, неквалифициран и безработен, преспивайки в колата си и работейки всичко, което е можело да му помогне за осигуряване на прехраната. Дълги години той е живял точно по този начин!

С течение на времето и благодарение на собствените си умения, интелект, самообучение и самодисциплина, Брайън Трейси развива невероятна кариера и днес е един от топконсултантите на бизнеса в САЩ, както и един от най-популярните професионални лектори в целия свят. Той работи с повече от 500 различни компании, включително и с много от компаниите от Fortune 500. Говори пред повече от 250 000 души всяка година по света за личната ефективност, продажбите, бизнеса и т.н.

Брайън Трейси е автор на десетки книги, някои от които са преведени на много езици. Неговите видеофилми и учебни програми за лидерството, продажбите, мениджмънта и личния успех се използват в световен мащаб.

В България са издадени няколко от книгите на Брайън Трейси, като по-популярните са:

Брайън Трейси има магистърска степен по бизнес администрация и е страстен читател на книги за история, философия, икономика, религия, метафизика и психология. Президент е на Brian Tracy International, консултантска и тренинг организация, базирана в Солана Бийч, Калифорния. Брайън Трейси е семеен, има четири деца и активно участва в обществения живот.

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg