Как се става милионер в One Coin. На човек никога не му се дава желание, без в същото време да му се даде и силата да го осъществи! -
togeo.alle.bg сайт на Тодор Георгиев

Представям Ви госпожа Ружа Игнатова собственик и главен ръководител на проекта

Представям Ви  Ружа  Игнатова
Бизнес дамата за 2014 г на България Д-р Ружа Игнатова. Тя е завършила право и икономика в Оксфорд и управлява успешно международен бизнес, свързан с инвестиции и финансови услуги. Работи в няколко големи международни компании като „Микинзи“. Успява да наложи своя личен индивидуален стил в света на финансите и бизнеса. Стреми се да превърне в успешни хората в България и хората по света, да осъществят своите мечти, да постигнат финансова свобода и живеят най-добрия живот за който мечтаят.

Представяне на фирмата от д-р Ружа Игнатова 3.2.2015 г

Представям Ви  Ружа  Игнатова
Marinchev Team ви представя превод на
интервю с д-р. Ружа Игнатовоа
(публикувано в YouTube на 29.01.2017)

Немските лидери Ралф Паулик и Антон Федершпил,
задават важни въпроси на д-р. Ружа Игнатова,
в офиса на OneCoin в София.

_____________________________________________________________________________________________________

###

Ралф:
Доктор Ружа, благодаря Ви за това, че е възможно днес да бъдем тук, в главния офис в София и да направим кратко интервю за Германия, Австрия и Швейцария.
До днес, ние усетихме голям успех, но както във всичко и навсякъде съществуват завистници, а също така се появиха и препятствия в посока банковата система, които се отнасят до разплащанията с компанията.
Въпреки всичко това, ние продължаваме крачка след крачка успешно да се развиваме.
Също така, много хора се интересуват, как ще продължи да се развива ситуацията с разплащанията, така че те успешно да функционират и партньорите също така да получават своите възнаграждения.

д-р. Ружа:
Преводът на възнаграждения за партньорите по принцип до този момент става без всякакви затруднения. За партньорите няма особено значение от каква сметка ние превеждаме парите. Главното е всичко да става своевременно.
Но що се отнася до внасянето на пари, вие сте съвършено прав.
За съжаление, не всички разбират, че ние продаваме онлайн обучение. Ние продаваме обучителни пакети - това не е криптовалута.
Вие, разбира се знаете, че при банките често възникват проблеми с криптовалутите.
Има голяма група банки, които обявиха, че не желаят да работят с криптовалути. И това е една от причините, често да сменяме нашите банкови сметки.
Банките често правят проверки и казват, че не искат да си сътрудничат с конкурентите си.
Аз мисля, че в дългосрочна перспектива ситуацията може да бъде решена, когато Европа започне да регулира криптовалутите. Тогава криптовалутите няма да бъдат вече извън банковата и финансова системи, а ще си намерят място в тях. Ние като компания сме много заинтересовани от това и се подготвяме за това.
Знаете, че OneCoin направи големи изменения в блокчейна си през миналата година. Аз мисля, че ние сме единствената криптовалута, (разбира се съществуват множество малки криптовалути на пазара), но от големите ние сме единствената, която въвежда информацията KYC в блокчейна. Това означава, че тя е зашифрована и се съхранява в него.
Защо това е важно?
Подобна процедура съществува, когато вие си откривате банкова сметка и банката иска да види вашите документи. Точно това ние искаме да направим и за криптовалутата.
Ако достъпът до криптовалутата е порядъчен и прозрачен, тогава ние ще можем да станем част от финансовата система. По мое мнение, този проблем може да се разреши дългосрочно, само тогава, когато ние намерим нашето място в системата на регулаторите и в закона. За съжаление, това става все още относително бавно.
Някои си мислят така: криптовалутата е нещо проблематично, тогава защо трябва да участвам в тази системата. Това е нещо много сложно и за мен е по-добре да продавам шампоани, ако съм мрежовик.
Но вие трябва да погледнете на това по друг начин:
Нашата компания може да я сравните с компанията UBER например.
Те също направиха нещо съвършено ново - революция в пазара на такситата. В много страни, при тях има същите проблеми, както и при нас. Те не са урегулирани и не е съвсем ясно, как да ги регулират отвъд границите на традиционната система, която е възприета в света, към ден днешен.

Всяко нещо си има своята цена. Успехът също си има цена.
Ние имаме много завистници, това всички го знаят.
Много не вярват в успеха на криптовалутата.
Също така, има група хора, които имат негативен опит с други криптовалути, които не са удържали на обещанията си и така са ни навредили, и на нас - в план репутация.

Важното е, че всички ние продължаваме упорито да работим. Надявайки се разбира се въпросът да бъде урегулиран, така че плащанията към компанията да стават без проблем.

Важно е обучението в OneCoin / OneLife.
Ние се занимаваме с директни продажби, а това означава че аз идвам при теб, а не отивам в магазина.
В миналото имахме проблеми, когато хората купуваха нещо в интернет, нямайки понятие какво е това, и аз бих искала контактът да бъде по-тесен, и дистрибуторите по-добре да обясняват, ние с какво точно се занимаваме.
Аз имах случай, когато някой ме попита, защо той не си е получил монетите в пощата.

Казаното до тук можем да обобщим по следния начин:
• Ние сме иновация, която хората все още не познават и която за съжаление се конкурира с банките.
• Ние растем, ставаме все повече. Там, където има светлина, винаги има и сянка. Аз не искам да кажа, че хората ни ненавиждат, но колкото повече растем, толкова повече те се притесняват, защото виждат заплаха.
• Що се отнася до ситуацията с банките - за нас е по-добре взаимно да си сътрудничим.
• Трябва да се концентрираме в главното - това са пакетите за обучение, и ако има желание, то може също така да се добиват и Уанкойни. Много хора идват предимно за обучение.

###

Антон:
Искам да Ви благодаря за това интервю доктор Ружа!
Въпрос, който вълнува много хора - купуване и продаване на койни.Какво значение има това за компанията и за хората, през тази година.

д-р. Ружа:
OK
По принцип, вие говорите за две неща:
Първото е - Накъде вървим ние?
И второто - Кога ще имаме идеален пазар? Към момента такъв още нямаме. Сега още изпробваме, как става търговията и обмена. Това означава, че ние все още се намираме в не-идеална пазарна ситуация.

Къде ще бъдем през 2017 и 2018 година?
През 2017 нашата цел е да изградим пазар за търговците.
Всяка валута, която не се използва, има много ниска цена. И ако днес ние излезем на пазара без търговци - ние ще имаме по-ниска цена, отколкото ако допуснем, че имаме да речем 1 млн. търговци.
Тези, които знаят за Groupon - при тях има 3 млн. търговци и те се явяват най-големия милиарден играч на пазара.
Затова през 2017, ние ще се концентрираме върху търговците.
А в началото на 2018 - ще бъде възможно, свободно да се купуват и продават койни. Дотогава ще съществуват лимити.
След присъединяването на търговците, повече хора ще могат да купуват и продават койни.
Към днешния ден, ние все още нямаме идеална ситуация на пазара.

Ние започнахме този проект като стартъп и преминаваме през всичките фази на стартъпа.
В 2015 та, започнахме с майнинг. Обяснявахме какво е криптовалута и какво е майнинг.
В 2016 та, ние вече постигнахме много повече. Пуснахме новия блокчейн, подготвихме се за работа с търговците и се разраснахме географски.
Миналата седмица погледнах статистиката.
В 2015 та - 80% от партньорите бяха от Китай. Сега това вече не е така.
Европа заема 30?35%, което е много добре, тъй като ние искаме да има баланс.
В 2017 та, ние искаме да използваме монетата, за формиране на търговска платформа.
В края на Януари и началото на Февруари, ние ще пуснем тази платформа да работи, което означава, че ще започнем да регистрираме търговци и те ще могат на нашата платформа, да предлагат своите стоки, на нашите партньори.

Да кажем, че взема ваучер от 20 евро за негова стока и кажа, колко искам да получа в койни, и колко в налични. Groupon прави нещо подобно. От търговците те изискван само да направят отсъпка от цената на стоката си, например 50%.
Ние това не го изискваме. При нас има много голяма база от клиенти. Почти 13 млн. акаунта са в нашата база данни и от тях 3 млн. са активни.
Всички наши клиенти са относително обезпечени хора. Много клиенти са концентрирани в Китай. Това е много интересен пазар. Там можеш да продаваш цифрови и физически продукти, имаш достъп до огромно количество клиенти, които имат пари.
Като продавач, ти можеш да поставиш безплатно своето приложение на платформата и да посочиш, колко искаш да получиш в койни и колко в налични. За наличните ние ще платим в мрежата балово възнаграждение. Ние сме заинтересовани от това - вие да се свържете с търговци, които ще могат да увеличат оборота и да предоставят интересни продукти за мрежата.
Ние искаме да се свържем с търговци, които действително ще бъдат полезни за мрежата, а няма просто да се числят в базата данни. За мрежата, т.е. за активните дистрибутори, това разбира се е много добре. Ти включваш търговец и ако той има добър оборот, ти ще имаш пасивен доход, за който няма да има граници, ако той има интересен продукт.
Това е честно.
В следствие на това, че ти си го включил - цената на монетата расте.
Всеки добър и активен търговец е полезен за нас. Разбира се, че няма полза от тези, които нищо не правят и техните стоки не се продават.

Така че 2017 та открива нови възможности за OneCoin и въпреки че покупко-продажбите на койни все още не са идеалния пазар, ние правим огромна крачка напред. Ние можем да харчим повече койни, и да ги пускаме в обръщение.
А в Март 2018 та, ние ще проведем събитие и ще направим официално изявление, и ясно ще обясним, как ще излезем на пазара.
Ние искаме да бъдем първата криптовалута, която официално да бъде призната.
Сега има голям обем търговия но тя не е официална.

Ние имаме много интересен план - в Април 2018 та, планираме да станем напълно публични.

В 2017 та, планираме да пуснем Forex. Това също е много интересно, защото в момента на Forex не се търгуват криптовалути. Но тук трябва да бъдем внимателни.
Forex ще се предлага с обучаващи пакети. Компанията която ще предлага Forex е лицензирана, но търгуването на Forex предполага добри знания. Това е за напреднали потребители. Съветът ми е - първо да се премине през всички нива на обучение, преди да се отиде на Forex.
Това ще бъде нов, интересен продукт за тези, които искат да опитат нещо ново и интересно, които вече търгуват с други инструменти, но не и с криптовалути.

Така че в 2017 г. ще стартират търговците и ние ще можем да харчим койни в мрежата, а през 2018 та, OneCoin ще стане публичен.

Трябва да се създаде мрежа от търговци, за да се постави основата за пасивни доходи в бъдеще.

В момента, максималния лимит на плащанията в компанията, се състои от две компонента, от едната страна е класическия пакет OneCoin, от другата са търговците, които са толкова важни за нас, че възнаграждението за техния оборот дава отделен максимум.
Това е дългосрочна стратегия, от която всички печелят.

Ние често чуваме въпроса, това не е ли пирамида?
Ако ти увеличаваш стойността за много хора - точно това не е пирамида.
В този случай, ние увеличаваме стойността и за търговците и за дистрибуторите.
Това показва маркетинговата сила на нашата мрежа.

Винаги съм казвала, че самата криптовалута няма цена, но тя е в мрежата, в хората, в търговската марка, в това което ние изграждаме, и затова расте цената на OneCoin.

###

Ралф:
Използването на OneCoin и неговото излизане на пазара са една вълнуваща фаза от развитието му.
Ние говорихме за това в Банкок на първи Октомври 2016 година.
От едната страна е мобилното приложение (MAB), а от другата е това, което ние току що с вас обсъдихме (Deal Shaker).
Двете заедно ще доведат до използването на монетата на пазара.

д-р. Ружа:
Да правилно - MAB, това е нещо много интересно, но то не е безплатно.
Което означава, че при някой от търговците това ще е бариера.

Аз мисля, че вероятно така ще се случи:
Много от търговците ще се регистрират безплатно, за да изпробват как работи системата Deal Shaker, и след това когато в тях се появи доверие към системата, те ще започнат да използват мобилното приложение.
Тази ситуация ни е позната от множество партньори, които отначало се регистрират с безплатния пакет Rookie, и когато се появи доверие, те купуват друг пакет.
Затова търговците отначало ще използват системата Deal Shaker, и след това ще закупят пакета MAB.
Всичко това са пакети за търговците.
За нас също така е важна обратната връзка, която получаваме от търговците, чрез приложенията.
Това не е от толкова голямо значение за Австрия, Германия, Швейцария, но е важно за китайския и индийския пазар, тъйкато те нямат Google store и Apple store.
Така че, ние се стараем да направим по-широко използването на OneCoin.

Какво е интересното? (това е мое виждане)
Ако аз съм малко иновационно немско предприятие, а това е нещо в което немския пазар е силен - иновациите, програмното обезпечаване, и аз искам да продавам стоките си в Китай, то това за мен ще е много трудно, защото има много бюрокрация, паричният поток не е така свободен, както в Китай и т.н.
Но ако аз и моят клиент се намираме в системата на OneCoin, то проблемите отпадат.
Аз качвам продукта си на платформата и мога да получа част от плащането в койни. Минимум 50% трябва да бъде в койни, а останалото в налични.
Ти можеш да извършиш разплащането в рамките на една минута, тъй като блокчейнът се обновява всяка минута.
Това е много интересно и заинтригуващо.

Ние ще пуснем системата за търговци в 2017, но ще е необходимо време, за да могат хората да разберат и усвоят системата.

В тази връзка, аз виждам голямо бъдеще за OneCoin в Индия.
Вие знаете, че в Индия протече валутна реформа и хората загубиха много пари.
В Индия, в момента е трудно да продадеш какъвто и да е продукт.
Аз мисля, че такива трудни пазари, на които ние добре сме се укрепили, където няма система за обработване на разплащанията, представляват най-интересните пазари за нас.
Ние създаваме на тези пазари ценност, и от това печелим пари.

###

Ралф:
Това е нова възможност за нас - да регистрираме търговци.
Кога през 2017 ще започне това?

д-р. Ружа:
Ние ще започнем в средата на Януари в тестов режим.
Достъп ще имат избрани лидери от избрани страни.
Ние искаме да тестваме с тях всичко това в продължение на две-три седмици. Програмното обезпечение е необходимо в самото начало добре да се тества.
Това го планираме в края на Януари и началото на Февруари.
Правим го в началото на годината, тъй като това е най-важната крачка за 2017 та.

Аз знам, че много хора в мрежата имат собствен бизнес.
Ако има дори само един доволен регистриран търговец, който приема Уанкойни, тогава при него ще идват клиенти и ще питат, какво е това OneCoin?
Този търговец, може при желание също така да продава и нашите пакети, и да стане част от нашата мрежа.
Много търговци се концентрират само в своя бизнес, но развиването на мрежа - може да стане техен съпровождащ бизнес.
Затова ние заедно с търговците, ще разширим възможностите на нашите продажби.
Ако всеки търговец доведе само 10 нови клиенти, то това силно ще разшири каналите за продажби.

###

Антон:
Да, това е много важна информация, за първата фаза на OneCoin.
Ружа, каква ще бъде втората и третата фаза, каква е прогнозата и накъде се стремим?

д-р Ружа:
Ти си прав, да това е първата фаза.
Всички вече знаем какво е това майнинг, всички ние имаме вече базови знания.
Сега, когато отиваме на презентация на OneCoin, ние не говорим вече толкова много за Биткойни.
Ние вече много направихме, за това да обясним, какво е това криптовалута.

Втората фаза, това са търговците. И ние все още работим по платежна система, която ще напомня на Western Union.

Търговците са едно направление, но страни като Китай, Индия, страните от Африка, често използват Western Union.

В едно интервю Бил Гейтс каза, че: “Криптовалутата може да промени света на хората, които нямат банкови сметки.”

Банките са монополисти. Те могат да избират своите клиенти.
Ами, ако живееш в бедна страна и не разполагаш с много пари?
Или както в Индия, където казаха, че 50% от парите трябва да са в брой - тогава имаш проблем.
В тази връзка, криптовалутата може да промени света.
Следващата година, ние ще започнем да работим над това.
Но търговците са втората фаза.

Как си го представям това в идеалния случай?
Трябва да се направи среща с пет-шест от африканските телефонни компании и да им предложим сътрудничество.
Тогава всеки африканец, ще може чрез телефона си да купува и продава Уанкойни.

Но това е в бъдеще, в третата фаза, когато станем публични и когато имаме пазар, когато монетата вече се купува и продава много бързо.

Това би бил идеалният сценарий - когато има валута, призната от търговците;
също така, която да може да се изпраща, както чрез Western Union.
Тази система би могла да стане революционна алтернатива на банките и Western Union - които вземат големи комисионни.
Необходимо е само да се намери канал, който да бъде независим от банките.

Например: за презареждане (на сметката си) - това може да бъде верига супермаркети, където ти отиваш, захранваш в брой или в криптовалута, и с един клик изпращаш парите на друг човек.
По същия начин е и в магазин, или на бензиностанция.
В нашата компания има отдел, който започна вече да се занимава с тази тема, но това ще стане в края на 17-та и началото на 18-та година, малко преди излизането на OneCoin на открития пазар.

При криптовалутите има три възможности за използване:
Първата е, това което прави Биткойн - чиста спекулация и транзакции.
Това, което аз не искам да правя.
По-голямата част от транзакциите с Биткойн са за заобикаляне на банките и това са не малки транзакции. Хората по някакви причини прехвърлят пари.
Вие знаете, че Биткойн има голям проблем - спекулацията.
Ето това е нещото, което аз не искам.
С нея можем само да изгубим, ако курсът на OneCoin започне да скача нагоре - надолу.

Втората възможност, това са търговците.
Това е по принцип като PayPal, който прави много бързи преводи на пари, от точка А до точка Б, за достъп на широк кръг купувачи до търговците.

Третата - това са просто преводи.
Ние в Европа сме малко разглезени, тъй като нямаме проблем да преведем пари от точка А до точка Б.
Но в други страни това не е така и там аз искам да видя OneCoin.
Аз искам OneCoin да стане криптовалута за търговците през 2017 ? 2018;
и да има много пунктове за приемане на пари, такива като например при Western Union.
Така ние ще започнем да изграждаме мрежа и ще направиме тази валута действително ликвидна.

###

Ралф:
Супер!
А, колкото по-голямо е търсенето на OneCoin, толкова курса е по-висок?
Вие имате ли представа, какъв ще бъде курсът преди откриването?

д-р. Ружа:
Аз имам желание, но вие знаете че е невъзможно точно да се предскаже курсът.
Ние съобщихме в Банкок, че ще бъде много добре, ако в момента на излизането на OneCoin на борсата, имаме 10 млн. потребители, 1 мл. търговци и монета на цена 25€.

Аз не мисля, че ние както Биткойн, някога ще имаме курс 1 000 евро, просто поради това, че ние не се стремим към това.
Ние ще имаме повече Уанкойни, отколкото са запланираните Биткойни.
По тази причина, ще има по-голяма достъпност до монетата за хората.
Монета с цена 1 000 € не е така достъпна, като монета която струва 10 €.
Аз мисля, че ще имаме по-голям успех, ако монетата струва 20 ? 25 €.
Надявам се това да го постигнем, ако изградим качествена платформа за търговците.
В този момент ние трябва да работим върху ликвидността, това е най-важното и е необходимо да правим това крачка след крачка.

Когато ме питат, защо не можем да продаваме всичките си койни наведнъж? - аз се сещам за Биткойн.
При тях три години нямаше никакви транзакции и никакво движение. Това беше дълъг период, докато те не взривиха пазара.
В момента, ние сме се приближили до точката на взрива, след което всички негативни изказвания ще изчезнат.
Ние вече сме много големи и на негативните публикации може да се гледа, като на това, че хората започват вече да ни забелязват.
Привържениците на Биткойн, се изказват за нас рязко негативно, но обръщат внимание на малките криптовалути, които не представляват заплаха за тях.
Те виждат, че ние се позиционираме в сегмент, в който те фактически не присъстват и те се боят, тъй като ние сме по-различни и се занимаваме с други неща.

Не трябва да забравяме, че от старта на Биткойна, са изминали почти три години, до началото на ръста и неговата популярност.

Ние имаме ясна стратегия за развитие, по която ние ще продължим да се придвижваме крачка след крачка.

Ще повторя:
Най-важното сега е, да направим OneCoin използваем.
Иначе той няма да има никаква практическа стойност.
Ние не можем, просто да създадем някакъв балон и да го продаваме за 7 евро.
С какво е подкрепа на тази цена? - С търговската марка, с името OneCoin, но това не е достатъчно, нужно е повече…
Затова ние започваме да се свързваме с търговците, а през 2018-та ще излезем на борсата.

Ние сме длъжни:
Първо - да повишим стойността на OneCoin.

Второ - да разширим неговата географска разпространеност.
И всичко това при нас успешно се случва.
Аз бих искала да видя по-активна Южна Америка и Африка.

И трето - да се увеличат количеството хора, които започват да използват OneCoin, като платежно средство.
Разбира се, ако имаме един милион търговци, те също ще се присъединят към нашата мрежа, но много от тях няма да видят себе си като част от тази мрежа, затова ние можем да ги разглеждаме тях като още една мрежа - мрежата на търговците.
Те също така ще повишават популярността и стойността на OneCoin.

Това са най-важните аспекти.
В този момент сме концентрирани върху търговците и искаме да имаме платформа, на която всеки търговец да може безплатно да се регистрира и да види какво е това, какво ще даде на клиента и така нататък.

Аз мисля, че това е правилния път.

###

Антон:
Ружа, аз много се радвам да работя за този проект.
Огромно благодаря на Вас лично и на компанията.
Очаквам с нетърпение, предстоящото присъединяване на търговците.
Благодаря Ви много!

Ралф:
Благодаря Ви много!
Вие споменахте, че през Март 2017 компанията ще има голямо събитие, знаете ли вече къде ще бъде?

д-р. Ружа:
Да, то отново ще бъде в Азия, сега ние се подготвяме.
Азия е много динамичен и интересен пазар. Аз мисля, че това ще бъде едно от най-добрите събития.

Ралф:
Колеги, ние можем смело да започнем 2017 година.
Вие чухте голямо обръщение на доктор Ружа.
Аз много се радвам и съм благодарен, че се явявам част от компанията.
Голямо благодаря!

д-р. Ружа:
И накрая, искам да поканя всички да видят Крипто Центъра в София.
Мисля, че е важно да се види, че ние сме компания до която можете да се докоснете.
Затова всички Вие сте добре дошли, да видите и разберете, откъде започва своето начало OneCoin.

Благодаря Ви!
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg